POMEMBNO - 12. 2. 2021

Spoštovani učenci, spoštovani starši,
s strani MIZŠ smo dobili veselo novico, da lahko glasbene šole s ponedeljkom, 15. 2. 2021 pričnemo z izvajanjem INDIVIDUALNEGA pouka v prostorih šole. 
Torej bodo od ponedeljka veljali urniki individualnega pouka, ki so bili postavljeni v jeseni. 
Glede na ponovno vračanje v šole, vas naprošamo, da k pouku prihajajo le zdravi otroci. Nošenje mask v skupnih prostorih oz. na hodnikih je za vse učence obvezno, v učilnicah pa tam, kjer to inštrument dopušča (priporočljivo). Učenci naj v šolo vstopajo tik pred pričetkom urnika in naj se ne zadržujejo na hodnikih šole. Pred vstopom v učilnico naj si umijejo in razkužijo roke. 
Vstop staršev oz. spremljevalcev učencev v šolo je do nadaljnjega prepovedan.
Na GŠ Kranj se bomo držali vseh priporočil za omejevanje možnosti širjenja okužbe z virusom. Prav tako upam, da lahko tudi na tem področju računamo na vaše sodelovanje in upoštevanje ukrepov, saj bomo le tako poskrbeli, da ostanemo zdravi.
Skupinski pouk (predšolska glasbena vzgoja, glasbena in plesne pripravnice, balet, komorna igra, nauk o glasbi, solfeggio, pevski zbor in orkestri) bo do nadaljnjega še potekal na daljavo.
Vsa dodatna obvestila pričakujte s strani učitelja inštrumenta vašega otroka. 
Zahvaljujemo se vam za dosedanje zaupanje in pomoč ter upamo na zgledno sodelovanje in upoštevanje dogovorov tudi v prihodnje,
Vaša Glasbena šola Kranj