Zadnja novica - 9. 4. 2021

Spoštovani učenke in učenci, spoštovani starši,
veseli smo da bomo od ponedeljka, 12. 4. 2021 dalje, v prostorih Glasbene šole Kranj zopet lahko izvajali vsaj individualni pouk ter program plesa. Žal pa bo na daljavo še vedno potekal pouk nauka o glasbi, solfeggia, pevskega zbora, orkestrov in komorne igre.
Znova vas naprošamo, da k pouku prihajajo le zdravi učenci. Vstop v šolo imajo samo učenci, zato starši in drugi spremljevalci otroke oddajte in počakajte pred stavbo šole. Prav tako naprošamo, da učitelje sproti obveščate o morebitnih okužbah ali karanteni otrok ali družinskih članov. Uporaba mask in vsi ostali ukrepi proti širjenju virusa potekajo na enak način kot v osnovnih šolah. Tudi zaposleni na šoli se bomo maksimalno trudili, da omogočimo kar se da varno okolje za izvajanje pouka.
Vsem se zahvaljujemo za dosedanjo podporo in zaupanje – morda vseeno še letošnje šolsko leto, pa tudi če ne – že sedaj se veselimo, da bomo z našimi učenci enkrat spet lahko muzicirali tudi na odrih… Ker tega sedaj še ne smemo in da se skupaj spomnimo, kakšno moč ima glasba, vas spodbujamo k ogledu dokumentarnega filma o Stingu – na RTV Slov 2 so ga predvajali v torek, 6. 4. 2021 ob 23.15, sicer pa ga najdete na: https://4d.rtvslo.si/arhiv/tuji-dokumentarni-filmi-in-oddaje/174766078  

Vse dobro,
Vaša Glasbena šola Kranj